David Széczényi matchhjälte för Västanvik 2 mot Bjälverud

Publicerad:
Västanviks AIF vann mot Bjälveruds IK

Västanvik 2 vann med 1-0 (0-0) hemma mot Bjälverud i division 7 Värmland norra herr i fotboll. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom David Széczényi.

Västanvik 2 har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bjälverud har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Västanvik 2:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bjälveruds tredje uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att Västanvik 2 slutar på åttonde plats och Bjälverud på sjätte plats.

Artikeltaggar

Bjälveruds IKDivision 7 Värmland norraFotbollGranevikVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare