Hoppa till huvudinnehållet

Viktor Eriksson matchhjälte för Gunnarskog/Bortan mot Åmotfors

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan vann mot Åmotfors IF
Gunnarskog/Bortan vann mot Åmotfors IF

Gunnarskog/Bortan vann med 1-0 (0-0) hemma mot Åmotfors i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll. Viktor Eriksson gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

– Gott med att avsluta med en trepoängare. Vi ville göra en mycket bra match inför kommande kval. Men Åmotfors försvarade sig bra och backade hem med hela laget stundtals och då är det inte så stora ytor kvar. Vi är det bästa laget spelmässigt i matchen och vi är nöjda med de första 70 minuterna. Sedan var det jämnt i spelet sista 20 minuter, planen var tung sprungen så tröttheten kom och vi gjorde lite byten också på spelare som vi är rädda lite om inför kvalet. Tycker väl att vi borde vunnit med 2-0 eller 3-0 efter missade målchanser. Vi är jättenöjda med årets serie och att bli tvåa efter Arvika U vunnit och som spelat många av sina spelare som spelat i ett antal division 4 matcher. Vi hade ju serien i egna händer efter sommaruppehållet då vi ledde med tre poäng ett tag. Men borta matcherna var för svåra för oss, då vi tog stryk av Ås och Mangskog. Det kostade oss seriesegern! Arvika var också lite smartare än oss då de spelade mer borta på vårsäsongen och mer hemma på höstsäsongen, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman efter matchen.

Gunnarskog/Bortan har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Åmotfors har en vinst och fyra förluster. Det här var Gunnarskog/Bortans tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Åmotfors fjärde uddamålsförlust.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Gunnarskog/Bortan slutar på andra plats, och Åmotfors på nionde plats.

Artikeltaggar

Åmotfors IFDivision 6 Värmland nordvästraFotbollGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.