Två omgångar kvar för Grums som möter Torsby på NP3 Arena

Publicerad:

I dag tar niondeplacerade Grums emot sjundeplacerade Torsby på NP3 Arena. Efter matchen återstår bara en omgång i division 3 västra Svealand herr i fotboll Torsby har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Grums. Grums förlorade sin senaste match med 1-2 mot Arboga Södra.

När lagen möttes senast, 3 juni på Björnevi, slutade det med seger för Torsby med 3-0.

Torsby är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollGrums IK FotbollNP3 ArenaTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare