Hoppa till huvudinnehållet

Revansch och tre poäng för Östra Deje

Publicerad:
Östra Deje IK vann mot Ekshärads BK
Östra Deje IK vann mot Ekshärads BK

Östra Deje gick segrande från matchen i division 6 Värmland nordöstra herr i fotboll när laget mötte Ekshärad hemma på Tallmovallen på lördagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Ekshärad vann med 8-1. Den här gången blev slutresultatet 4-1 (1-1).

– En bra säsongssvslutning i en match som Ekshärad började starkt och kunde sett till chanserna ha haft ett tvåmålsöverläge, men vår målvakt Rickard gjorde flera bra räddningar. Efter paus tar vi över helt och vinner till slut rättvist. Anledningen till Ekshärads förlust beror mycket på att de inte kunde ha med sina bästa spelare. Vi är kvar i division 6 som var målet inför säsongen, kommenterade Östra Dejes lagledare Jan-Ove Hallstensson.

Oscar Aronsson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Rasmus Larsson och Filip Larsson, målet för Ekshärad gjordes av Pontus du Puy.

Östra Deje har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ekshärad har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Östra Deje slutar på åttonde plats, och Ekshärad på fjärde plats.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordöstraEkshärads BKFotbollÖstra Deje IKTallmovallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.