Hoppa till huvudinnehållet

Jonatan Björnfot fixade segern för Skoghall U

Publicerad:
IFK Skoghall vann mot Råda IK
IFK Skoghall vann mot Råda IK

Det blev ett hattrick för Skoghall U:s Jonatan Björnfot i matchen mot Råda i division 6 Värmland nordöstra herr i fotboll. Skoghall U vann på hemmaplan med 6-3 (3-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Mårten Leandersson, Ahmad Tariq Temori och Jakob Tinsew, målen för Råda gjordes av Najibullah Askari, Emil Meijer och Albin Åslund.

– Vi visste vad som gällde om vi skulle förbli obesegrade i årets serie. Detta löste vi på ett bra sätt, lite tajt i slutet av matchen men vi reder ut det utan problem. Hela laget är glada över att björnfot vann skytteligan, kommenterade Skoghall U:s assisterande tränare Patrik Mildh Spjut efter matchen.

Rådas tränare Conny Meijer:

– Vi startar matchen lite trevande, men skapar ändå två bra målchanser efter tjugo minuter som borde resulterat i mål. Vi kämpar på och skapar några fler chanser, alla gör en helt godkänd insats, extra beröm till vår kapten som får utstå en hel del skit under matcherna, men fortsätter att kämpa. Grattis till Skoghall för seriesegern och en bra genomförd serie.

Skoghall U har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Råda har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Resultaten i sista omgången betyder att Skoghall U slutar på första plats i tabellen, och Råda på sjunde plats.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordöstraFotbollIFK SkoghallMörmons IPRåda IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.