Hoppa till huvudinnehållet

TV: Emilia avslutade sin resa som soffpotatis med skitig utmaning

Publicerad:
Det var lerigt värre när Emilia Alfredsson tog sig an Tjurruset.
Det var lerigt värre när Emilia Alfredsson tog sig an Tjurruset. Foto: Samuel Andrésen

Vi har under våren och sommaren kunnat följa Värmlands värsta soffpotatis Emilia Alfredsson. Nu har hon avslutat sin resa som soffpotatis med det tuffaste av tester; Tjurruset.

– Det känns bra. Det var roligt, men det var kämpigt och lerigt. Aldrig mer. Nu ska jag köpa en massa godis och ligga i soffan resten av kvällen, sa hon efter målgången.

I våras antag Emilia utmaningen som Värmlands värsta soffpotatis och hon har under resans gång genomfört en Götaklassiker som innefattar; Vårruset, Stadsloppet, Blodomloppet och redan nämnda Tjurruset.

Hennes tid som Värmlands värsta soffpotatis är härmed över.

– Nu ska jag få in träningen i vardagen, säger Emilia Alfredsson.

Chatta med soffpotatisen

Nu på måndag, den 26 september, mellan klockan 12 och 13 har du möjlighet att chatta med Emilia. Du kan ställa din fråga redan nu i artikeln nedan.

Värmlands värsta soffpotatis Emilia Alfredsson svarar på dina frågor
Emilia 33, är Värmlands värsta soffpotatis: ”Är lat och kommer aldrig igång”Soffpotatisen missnöjd efter Blodomloppet: ”Började grina – nu skiter vi i detta”Soffpotatisens resa: Tre misstag alla nybörjarlöpare görSoffpotatisen Emilia, 33, har klarat andra målet: ”Blir bara roligare”Så klarar du att springa milen – löpexpertens bästa tips

Artikeltaggar

GodisMat och dryckMotion och hälsaTjurrusetTräningVärmlands länVärmlands värsta soffpotatis

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.