Skillnad på drickandet under valvakorna och FBK:s guldfest

Insändare | Val 2022
PUBLICERAD:
”Jag har svårt att tänka mig att en såpass intelligent person som Jimmie Åkesson skulle vara så omdömeslös att han, som ifrågasätts i allt han gör, skulle stå och dricka starköl i det läget”, skriver insändarskribenten.
Foto: Stefan Jerrevång/TT
Svar till ”ReDep”, NWT 13 september

Det verkar finnas folk som ännu inte upptäckt att det finns alkoholfri öl och andra bubbliga drycker. Jag har svårt att tänka mig att en såpass intelligent person som Jimmie Åkesson skulle vara så omdömeslös att han, som ifrågasätts i allt han gör, skulle stå och dricka starköl i det läget.

Men, jag kan ha fel.

Jag tror inte att det var så många barn som satt uppe och tittade på valvakan, som det var som tittade beundrande på sina hockeyidoler med ölflaskor på scen!

0,0 procent

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

REKOMMENDERAT FÖR DIG