Hoppa till huvudinnehållet

Värmlandsbro toppar tabellen efter seger

Publicerad:
Värmlandsbro SK vann mot Högboda IF
Värmlandsbro SK vann mot Högboda IF

Värmlandsbro är ny serieledare i division 5 Värmland västra herr i fotboll efter hemmaseger med 5-1 (1-1) mot Högboda. Värmlandsbro leder serien en poäng före Örnen. Högboda ligger på sjunde plats i tabellen.

– Vi hade lite problem idag att få i gång det mot ett avslappat Högboda som inte hade mycket att spela för. Vi stod lite på hälarna och hade det svårt att ta några initiativ. Men starkt ändå att vi orkar få igång det lite bättre i andra och få in några bollar. Så det blir spännande ända in på målsnöret i denna serien, kommenterade Värmlandsbros tränare Johan Edvardsson efter matchen.

I och med detta har Värmlandsbro fyra raka segrar.

Värmlandsbros målskyttar var Marcus Håkansson 2, Ousman Jammeh 2 och Mattias Edlund, medan Johan Jonsson gjorde målet för Högboda.

Värmlandsbro har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Högboda har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

På söndag 25 september 16.00 spelar Värmlandsbro borta mot Bäckalund, och Högboda hemma mot Hertzöga 2.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 5 Värmland västraFotbollVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.