Hoppa till huvudinnehållet

Simon Nylén tremålskytt för Borgvik

Publicerad:
Borgviks IF vann mot Hillringsbergs IF
Borgviks IF vann mot Hillringsbergs IF

Simon Nylén stod för ett hattrick när Borgvik besegrade Hillringsberg på hemmaplan med 4-1 (2-1) i division 7 Värmland västra herr i fotboll. Stuart Whittaker gjorde också ett mål för segrarna, enda målskytt för Hillringsberg blev Tobias Nilsson.

– En mycket bra första halvlek från vår sida där vi leder med 2-1 i halvtid. Får några svackor dels i första men även i andra, men lyckas gå ifrån till 4-1. Ett rättvist resultat och Simon Nylén, vad säger man. En målskytt, men han var inte ensam. Heder åt alla, kommenterade Borgviks lagledare Dan Spångberg.

Borgvik har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hillringsberg har en oavgjord och fyra förluster.

Med en omgång kvar är Borgvik på fjärde plats i tabellen, och Hillringsberg är på sjätte plats.

I nästa match, söndag 25 september 16.00, har Borgvik Norrstrand 3 borta på ICA Maxi Välsviken Arena, medan Hillringsberg spelar hemma mot Carlstad FC.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland västraFotbollHillringsbergs IFSparnäs

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.