Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Nykroppa tog ännu en seger

Publicerad:
Nykroppa AIK vann mot Sörby
Nykroppa AIK vann mot Sörby

Nykroppa är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Sörby hemma på Hammarvallen på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-2 (2-0) innebär att Nykroppa nu har fyra segrar i följd i division 7 Värmland norra herr i fotboll.

Nykroppas mål gjorde av Samuel Ericsson 2 och David Jonsson, medan Martin Söderlund gjorde båda målen för bortalaget.

Nykroppa har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Sörby har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Nykroppas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sörbys andra uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Nykroppa på tredje plats i tabellen, medan Sörby är på fjärde plats.

I nästa match, söndag 25 september 11.00, har Nykroppa Nyedshov U borta på Molkoms IP, medan Sörby spelar hemma mot Ämtervik U.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland norraFotbollHammarvallenNykroppa AIKSörby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.