Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Säffle SK vill förlänga sviten

Publicerad:

I dag möter Säffle SK Ahlafors på bortaplan i division 2 norra Götaland herr i fotboll på Svenska Stenhus Arena. Säffle SK har en svit på fem matcher utan förlust inför matchen mot serieledande Ahlafors. Det blev seger i den senaste matchen för Ahlafors, 4-0 mot Karlslund hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Ahlafors, med 5-3.

Säffle SK är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar och två oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Ahlafors IFDivision 2 norra GötalandFotbollSäffle SKSvenska Stenhus Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.