Formstarka Säffle SK vill förlänga sviten

Publicerad:

I dag möter Säffle SK Ahlafors på bortaplan i division 2 norra Götaland herr i fotboll på Svenska Stenhus Arena. Säffle SK har en svit på fem matcher utan förlust inför matchen mot serieledande Ahlafors. Det blev seger i den senaste matchen för Ahlafors, 4-0 mot Karlslund hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Ahlafors, med 5-3.

Säffle SK är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar och två oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Ahlafors IFDivision 2 norra GötalandFotbollSäffle SKSvenska Stenhus Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare