Axel Skoglund det stora utropstecknet för Hammarö U

Publicerad:
Hammarö FK vann mot Östra Deje IK

Hammarö U besegrade Östra Deje hemma i division 6 Värmland nordöstra herr i fotboll med 5-1 (2-1). Men mycket snack handlade om Axel Skoglund – som gjorde ett hattrick för Hammarö U. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Martin Asghari och Johan Jaldell, målet för Östra Deje gjordes av Mikael Andersson.

Östra Dejes lagledare Jan-Ove Hallstensson:

– Det var spelmässigt en jämn match Hammarö 3 första mål var långskott och snygga sådana sedan har vi chanser men som vanligt sätter vi de inte det är ju svårt att bortförklara en 5-1 förlust men det var stora siffror om man ser till spelet.

Segern var Hammarö U:s femte på de senaste sex matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Hammarö U har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Östra Deje har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med en omgång kvar är Hammarö U på tredje plats i tabellen, och Östra Deje är på åttonde plats.

I nästa match, lördag 24 september 11.00, har Hammarö U Lesjöfors borta på Stålvallen, medan Östra Deje spelar hemma mot Ekshärad.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordöstraFotbollHammarö FKMörmons IPÖstra Deje IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare