Hoppa till huvudinnehållet

Axel Skoglund det stora utropstecknet för Hammarö U

Publicerad:
Hammarö FK vann mot Östra Deje IK
Hammarö FK vann mot Östra Deje IK

Hammarö U besegrade Östra Deje hemma i division 6 Värmland nordöstra herr i fotboll med 5-1 (2-1). Men mycket snack handlade om Axel Skoglund – som gjorde ett hattrick för Hammarö U. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Martin Asghari och Johan Jaldell, målet för Östra Deje gjordes av Mikael Andersson.

Östra Dejes lagledare Jan-Ove Hallstensson:

– Det var spelmässigt en jämn match Hammarö 3 första mål var långskott och snygga sådana sedan har vi chanser men som vanligt sätter vi de inte det är ju svårt att bortförklara en 5-1 förlust men det var stora siffror om man ser till spelet.

Segern var Hammarö U:s femte på de senaste sex matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Hammarö U har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Östra Deje har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med en omgång kvar är Hammarö U på tredje plats i tabellen, och Östra Deje är på åttonde plats.

I nästa match, lördag 24 september 11.00, har Hammarö U Lesjöfors borta på Stålvallen, medan Östra Deje spelar hemma mot Ekshärad.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordöstraFotbollHammarö FKMörmons IPÖstra Deje IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.