Hoppa till huvudinnehållet

Östra Deje vann efter sju matcher i rad utan seger

Publicerad:
Nolgård förlorade mot Östra Deje IK
Nolgård förlorade mot Östra Deje IK

Östra Deje är tillbaka i vinnarspåret igen i division 6 Värmland nordöstra herr i fotboll. Detta efter seger, 2-0 (1-0), mot Nolgård borta på Mörmons IP. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger.

– Ja äntligen fick vi vinna och det var hur rättvist som helst. Vi hade spelet fullständigt och missade hur många målchanser som helst, matchen lever ju när vi bara har 1-0. Det dröjde ända till minut 89 innan det avgjordes. Den här vinsten kan ju innebära klarat kontrakt i division 6, kommenterade Östra Dejes lagledare Jan-Ove Hallstensson.

Mikael Andersson och Oscar Aronsson gjorde ett mål var för Östra Deje i bortasegern.

Nolgård har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Östra Deje har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med två omgångar kvar är Nolgård sist i serien, medan Östra Deje är på åttonde plats.

På lördag 17 september 11.00 spelar Nolgård hemma mot Skoghall U, och Östra Deje borta mot Hammarö U.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordöstraFotbollMörmons IPNolgårdÖstra Deje IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.