Sörby fixade en poäng mot Nyedshov U

Publicerad:
IF Nyedshov spelade lika mot Sörby

Nyedshov U ledde med 4-3 efter första halvlek hemma mot Sörby i division 7 Värmland norra herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Sörby in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 7-7.

Målgörare för Nyedshov U var Sebastian Bohl 2, Joar Duhs 2, Linus Andersson och Andreas Backlund, medan Sörbys mål gjordes av Martin Söderlund 6 och Daniel Svensson. Ett av Nyedshov U:s mål var ett självmål.

Nyedshov U har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sörby har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Nyedshov U:s tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Nyedshov U på sjunde plats i tabellen, och Sörby är på tredje plats.

Nästa motstånd för Nyedshov U är Edebäck-Uddeholm. Sörby tar sig an Nykroppa borta. Båda matcherna spelas lördag 17 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland norraFotbollIF NyedshovMolkoms IPSörby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare