Hoppa till huvudinnehållet

Sörby fixade en poäng mot Nyedshov U

Publicerad:
IF Nyedshov spelade lika mot Sörby

Nyedshov U ledde med 4-3 efter första halvlek hemma mot Sörby i division 7 Värmland norra herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Sörby in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 7-7.

Målgörare för Nyedshov U var Sebastian Bohl 2, Joar Duhs 2, Linus Andersson och Andreas Backlund, medan Sörbys mål gjordes av Martin Söderlund 6 och Daniel Svensson. Ett av Nyedshov U:s mål var ett självmål.

Nyedshov U har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sörby har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Nyedshov U:s tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Nyedshov U på sjunde plats i tabellen, och Sörby är på tredje plats.

Nästa motstånd för Nyedshov U är Edebäck-Uddeholm. Sörby tar sig an Nykroppa borta. Båda matcherna spelas lördag 17 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland norraFotbollIF NyedshovMolkoms IPSörby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.