Segerraden förlängd för Ölme – besegrade FBK Karlstad 3

Publicerad:
FBK Karlstad förlorade mot IFK Ölme

2-5 (0-2) blev resultatet när FBK Karlstad 3 och Ölme möttes på Örsholmens IP på söndagen. I och med detta har Ölme hela tio raka segrar i division 7 Värmland östra herr i fotboll.

– En jämn match där FBK bjöd på ett bra motstånd. Vi öppnar starkt och rullar boll men har svårt att få in den i mål, men vi får med oss en straff och efter den lossnar det. Som vanligt var det enda alternativet tre poäng och på söndag siktar vi på att vinna serien hemma på Ölme IP, kommenterade Ölmes assisterande tränare Johan Harnesk.

Cezar Henrique de Almeida Pereira, Melwin Johansson, Andreas Larsson, Johan Rosén och Clayton da Gunha Guiomarino blev målskyttarna för Ölme, medan Gustav Milton och Nadir Mohamed gjorde FBK Karlstad 3:s mål.

FBK Karlstad 3 har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, FBK Karlstad 3 på fjärde plats och Ölme i serieledning.

I nästa match möter FBK Karlstad 3 Åtorp 2 hemma på söndag 25 september 16.00. Ölme möter Ulvsby 2 söndag 18 september 11.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFBK KarlstadFotbollIFK ÖlmeÖrsholmens IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare