Hoppa till huvudinnehållet

Torsby vill förlänga segersviten

Publicerad:

I dag är det dags för match för Torsby som tar emot Kvarnsveden U på Björnevi i division 2 västra Svealand dam i fotboll. Torsby har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Hertzöga 2 med 2-0, och ligger nu trea i tabellen. Kvarnsveden U vann sin senaste match med 5-1 mot Västanfors.

Torsby vann lagens senaste möte med 1-0.

Kvarnsveden U är ganska bra på bortaplan, och har en seger och tre oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

BjörneviDivision 2 västra SvealandFotbollTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.