Hoppa till huvudinnehållet

Gunnarskog/Bortan segrare efter walk over från Velen

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan vann mot IFK Velen

Det blev ingen match i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll mellan hemmalaget Gunnarskog/Bortan och gästande Velen. Velen lämnade walk over vilket gör att Gunnarskog/Bortan tilldöms segern med 3-0.

– Jättetråkigt då vi var sugna på att spela match. Detta innebär att vi är sämst första eller andra lag i serien, men det blir ju svårt att vinna serien då bland annat Arvika bara har hemmamatcher kvar och bättre målskillnad än oss dessutom. Troligtvis får vi en förlängning av säsongen och vi är laddade för ett eventuellt kval. // Stephan Troligtvis spelar inte Velen några mer matcher i höst. /Stephan, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman efter matchen.

Velens tränare Anders Welenstrand tyckte så här om matchen:

– Vi fick inte ihop folk till match.

Gunnarskog/Bortan har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Velen har en oavgjord och fyra förluster.

Med två omgångar kvar är Gunnarskog/Bortan i serieledning, medan Velen är på tionde plats.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.