Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Säffle SK vill förlänga sviten

Publicerad:

I dag tar Angered BK emot Säffle SK i division 2 norra Götaland herr i fotboll på Hjällbovallen. Säffle SK har fyra matcher i rad utan förlust. Angered BK fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Karlslund senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Säffle SK på hemmaplan, 1-0.

Säffle SK är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar och två oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Angered BKDivision 2 norra GötalandFotbollHjällbovallenSäffle SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.