Hoppa till huvudinnehållet

Karlstad Fotboll möter Torsby hemma

Publicerad:

Karlstad Fotboll spelar hemma på Klasmossen IP mot Torsby i division 3 västra Svealand herr i fotboll i kväll. Karlstad Fotboll har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Torsby. Den senaste matchen för Torsby slutade oavgjort, 3-3, mot Eker Örebro.

Karlstad Fotboll vann lagens senaste möte med 5-0.

Torsby är ganska bra på bortaplan, och har två segrar och fyra oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollKlasmossen IPTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.