Hoppa till huvudinnehållet

Håll hunden kopplad i naturen

Publicerad:
”Koppla din hund när du är ute annars är den mat för varg, björn och järv som jagar på ärligt sätt till skillnad från dig, du fega människa”, skriver insändarskribenten.
”Koppla din hund när du är ute annars är den mat för varg, björn och järv som jagar på ärligt sätt till skillnad från dig, du fega människa”, skriver insändarskribenten. Foto: Paul Kleiven

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Måste du klaga på att din hund angrips av varg när hunden springer lös i skogen, så koppla din jycke! Djur i skogen jagar med sin egen kropp för att överleva och äta.

Människan gömmer sig i kamouflagekläder, använder gevär och vill dessutom av lathet använda lös hund. Skäms människa, att klaga på djuren i naturen. Försvinn med ditt gevär och ditt fega jagande helt i onödan för du gör ingen nytta när du jagar oskyldiga djur. Djuren har inte gjort dig nåt alls, människan däremot trampar in på djurens mark hela tiden och begår övergrepp utan att någon bryr sig.

Nej du, koppla din hund när du är ute annars är den mat för varg, björn och järv som jagar på ärligt sätt till skillnad från dig, du fega människa.

Sluta ge så mycket uppmärksamhet åt tamdjur som skadas av vilda djur, det är 100 procent djurägarens ansvar att skydda sitt djur och det utan gevär!

Sebastian

Artikeltaggar

HundInsändareJaktVargarVärmlands län