Storseger för Ölme hemma mot Åtorp 2

Publicerad:
IFK Ölme vann mot Åtorps IF

Ölme hade en riktig målfest när man besegrade Åtorp 2 hemma på Ölme IP i division 7 Värmland östra herr. Ölme gjorde hela 14 mål, och vann med 14-2 (7-1).

– Vi går ut med samma inställning som vi har inför varje match. Att vinna. Vi gör ett mål efter bara en spelad minut och därefter rullar vi på. Vi spelar moget och vågar rulla boll i backlinjen så vi kan styra matchen hur vi vill. Även kul att Clayton har återvänt hem till Ölme vilket han firade med en fin hattrick, kommenterade Ölmes assisterande tränare Johan Harnesk.

Ölme har därmed nio raka segrar. Åtorp 2 däremot har sju raka förluster.

Cezar Henrique de Almeida Pereira och Clayton da Gunha Guiomarino gjorde tre mål var för Ölme. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Marcus Hedqvist 2, Momoh Konneh 2, Fredrik Bergström, Patrik Jacobsson Duljaj, Gabriel Jansson och Mohamed Ramadan Mohamed, målen för Åtorp 2 gjordes av Daniel Bråtner och Jonas Granlund Heikkilä.

Ölme har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Åtorp 2 har fem förluster.

Det här betyder att Ölme är kvar i serieledning, och Åtorp 2 stannar sist, på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match möter Ölme FBK Karlstad 3 borta på söndag 11 september 18.00. Åtorp 2 möter Villastaden 2 söndag 18 september 11.00 hemma.

Artikeltaggar

Åtorps IFDivision 7 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeÖlme IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare