Hoppa till huvudinnehållet

Råtorp 2 utklassade Borgvik på hemmaplan

Publicerad:
Råtorps IK vann mot Borgvik
Råtorps IK vann mot Borgvik

Råtorp 2 fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Borgvik i division 7 Värmland västra herr med smått otroliga 12-2 (4-0).

Borgviks lagledare Dan Spångberg:

– Ja, en storförlust. Men hade problem att få ihop full trupp. Kom tidigt i under läge men hade några fina målchanser i första halvlek som resulterade i tre ramträffar, kanske hade blivit något annorlunda då. Dessvärre drabbas vi av några skador också varvid motivation och förmåga att hålla ihop allt varvid det rinner iväg. Inget att säga om förlust bara att det blir lite för stora siffror.

Segern var Råtorp 2:s nionde på de senaste tio matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

Hemen Palanijafi och Jusef Zamzam gjorde tre mål var för Råtorp 2. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Fuhad Adebanjo 2, Nor Samir Said 2, Álend Baderkhan och Iad Jarad, målen för Borgvik gjordes av Simon Nylén och Hampus Åsman Furulund.

Råtorp 2 har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Borgvik har tre vinster och två förluster.

Med tre omgångar kvar är Råtorp 2 på andra plats i tabellen, och Borgvik är på fjärde plats.

I nästa match möter Råtorp 2 Hillringsberg hemma på lördag 10 september 11.00. Borgvik möter Kils AIK 2 söndag 11 september 14.00 borta.

Artikeltaggar

BorgvikDivision 7 Värmland västraFotbollRåtorps IKRåtorpsvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.