Hoppa till huvudinnehållet

Misshandel och inbrott på byggarbetsplats – så var natten i Värmland

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

Natten mot lördag har det inte varit några större händelser polisiärt. Bland de ärenden polisen har hanterat är det bland annat två fall av misshandel och stöld genom inbrott.

– Det har varit en normal natt i länet. Det är inget som sticker ut, säger Christina Hallin, presstalesperson polisen Bergslagen.

Bland nattens händelser är det bland annat två fall av misshandel.

Det ena skedde i centrala Karlstad strax efter klockan 02.30 där en man blivit utsatt för misshandel av ett par för honom okända personer. Mannen fick skador i ansiktet och på ena armen. Det är oklart om han behövt uppsöka akutsjukvård. Polisen har ingen misstänkt.

Den andra misshandeln skedde i Filipstad runt klockan 04.30. Flera okända personer har slagit sönder rutorna på en parkerad bil och har även slagit en man på armen med ett tillhygge. Polisen har varit på plats och har upprättat en anmälan om misshandel och skadegörelse.

Under natten runt klockan 03.30 har det också skett en stöld på en byggarbetsplats på Norrstrand i Karlstad, där en eller flera okända personer har brutit sig in. Där har de bland brutit sig in i en container eller byggbod.

Det är i nuläget oklart vad som har blivit stulet, men polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Artikeltaggar

Brott & blåljusFilipstadInbrottsstöldKarlstadMisshandelVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.