Formsvaga Norrstrand mot Skoghall

Publicerad:

Norrstrand behöver en seger när laget möter tiondeplacerade Skoghall borta på Lunnevi IP. Inför dagens match har bortalaget fyra raka matcher utan vinst i division 2 västra Svealand dam i fotboll, och ligger nu sjua. Hemmalaget har 13 raka förluster, senaste mot Torsby med 3-4.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Norrstrand på hemmaplan med 1-0.

Norrstrand har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Torsby.

Artikeltaggar

Division 2 västra SvealandFotbollIFK Skoghall DFLunnevi IPNorrstrands IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare