Degerfors tar emot Örebro SK FK

Publicerad:

Degerfors möter Örebro SK FK hemma i kväll i division 1 norra Götaland dam i fotboll. Degerfors har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Örebro SK FK. Det blev seger i den senaste matchen för Örebro SK FK, 6-0 mot Hallsberg hemma.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Örebro SK FK på hemmaplan med 2-0.

Örebro SK FK har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Trollhättan FK, Hallsberg och Säffle SK.

Artikeltaggar

Degerfors IF DamDivision 1 norra GötalandFotbollÖrebro SK FKStora Valla

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare