Hoppa till huvudinnehållet

BIK vann derbyt mot Örebro – Stakkestad matchvinnare

Publicerad:

Åke Stakkestad gjorde två baljor när BIK vann med 2–1 mot Örebro i Skoda Trophy.

Under fredagskvällen klev BIK Karlskoga in i turneringen Skoda Trophy och det blev BIK-seger direkt med 4–3 efter förlängning mot HC Kosice från Tjeckien.

På lördagskvällen kom nästa BIK-seger i Skoda Trophy genom 2–1 i derbyt mot SHL-laget Örebro HK. En vinst där BIK:s Åke Stakkestad blev matchvinnare med två mål och det första till 1–0 gjorde den 20-årige forwarden tidigt i första perioden i powerplay.

Det var 1–1 inför den andra där Stakkestad slog till igen – återigen i powerplay. En fullträff som blev matchens sista. Örebro plockade ut målvakten i slutminuterna men BIK-keepern Lars Volden höll tätt.

Artikeltaggar

Åke StakkestadBIK Karlskoga A-lagIshockeySkoda Trophy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.