Säffle SK möter Karlslund borta

Publicerad:

På söndagen tar Säffle SK sig an Karlslund på bortaplan på Karlslund Arena i division 2 norra Götaland herr i fotboll. Karlslund har sju matcher i rad utan förlust inför mötet med sjätteplacerade Säffle SK. Säffle SK vann sin senaste match med 3-0 mot Vänersborg FK.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 7 maj slutade 0-0.

Säffle SK är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandFotbollKarlslundKarlslund ArenaSäffle SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare