Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen jagar nya poäng efter trendbrottet

Publicerad:

I dag är det dags för Rävåsen att ta sig an Gamla Upsala på Kilsta IP i Elitettan i fotboll. Vinsten mot Bergdalen, 3-2, gjorde att Rävåsen bröt sin nio matcher långa förlustsvit. Gamla Upsala förlorade sin senaste match med 2-5 mot Alingsås FC.

När lagen möttes senast, 29 maj på Lötens IP, slutade det med seger för Gamla Upsala med 3-0.

Gamla Upsala är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

ElitettanFotbollGamla UpsalaKilsta IPRävåsen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.