Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Säffle SK möter IK Friscopojkarna

Publicerad:

Säffle SK jagar en seger när laget möter sjundeplacerade IK Friscopojkarna hemma på Sporthälla IP. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 1 norra Götaland dam i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för IK Friscopojkarna, 4-3 mot Örebro SK FK hemma.

När lagen möttes senast, 7 maj på Katebovallen, slutade det med seger för Säffle SK med 1-0.

IK Friscopojkarna har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Hallsberg och Råda. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 1 norra GötalandFotbollIK FriscopojkarnaSäffle FF DamerSporthälla IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.