Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Emtarna tog ännu en seger

Publicerad:

Emtarna är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Västanvik borta på Granevik på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-5 (0-4) innebär att Emtarna nu har åtta segrar i följd i division 4 Värmland västra dam i fotboll.

– 5-0 speglar inte riktigt matchen. Det var en spelmässigt ganska jämn tillställning, på en fantastisk fin fotbollsplan. Vår backlinje gjorde en superbra match och framåt var det roligt att vi hade fem olika målskyttar idag. Tjejerna är värda all beröm. I match efter match visar de en fantastisk inställning, kommenterade Emtarnas tränare Viktor Persson.

Emtarna har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Frida Emtängen, Fanny Jansson, Emelie Lövgren, Rebecca Odd och Jonna Wendling blev målskyttar för Emtarna i bortasegern.

Västanvik har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Med fyra omgångar kvar är Västanvik på femte plats i tabellen, och Emtarna leder serien.

Nästa motstånd för Västanvik är Kronan U. Emtarna tar sig an Nor/Slottsbron hemma. Båda matcherna spelas söndag 4 september 11.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland västraFotbollGranevikIS EmtarnaVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.