Hoppa till huvudinnehållet

Torsby möter Eskilstuna City borta

Publicerad:

Match igen när Torsby möter Eskilstuna City i division 3 västra Svealand herr i fotboll på lördagen. Eskilstuna City har inför matchen en vinstsvit på sju segrar i rad. Torsby förlorade sin senaste match med 1-3 mot FBK Karlstad.

När lagen möttes senast, 14 maj på Björnevi, slutade det med seger för Eskilstuna City med 4-3.

Torsby är rätt bra på bortaplan, och har en seger och fyra oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Årby IPDivision 3 västra SvealandEskilstuna City FKFotbollTorsby IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.