Borgvik klart bättre än Carlstad FC på Sparnäs

Publicerad:
Borgvik vann mot Carlstad FC

Redan i första halvlek tog Borgvik greppet om hemmamatchen mot Carlstad FC på fredagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 7 Värmland västra herr i fotboll slutade 4-1.

– Vi kom i underläge i första halvlek, men kvitterade i den samma och således 1-1 i halvtid. Jobbade oss in i andra akten och efter en gedigen arbetsinsats kunde vi lämna arenan med en 4-1-seger, mycket välförtjänt sådan, tyckte Borgviks lagledare Dan Spångberg, efter matchen.

Simon Nylén, Daniel Petersen, Erik Skåre och Hampus Åsman Furulund gjorde målen för Borgvik, medan Alfred Hjerpe nätade för Carlstad FC.

Borgvik har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Carlstad FC har tre vinster och två förluster.

Borgvik stannar därmed på fjärde plats, och Carlstad FC på tredje plats, i tabellen.

I nästa omgång har Borgvik Kils AIK 2 hemma på Sparnäs, onsdag 31 augusti 18.30. Carlstad FC spelar hemma mot Kils AIK 2 söndag 4 september 14.00.

Artikeltaggar

BorgvikCarlstad FCDivision 7 Värmland västraFotbollSparnäs

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare