Hoppa till huvudinnehållet

Lysvik vill förlänga segersviten

Publicerad:

I kväll möter Lysvik Norrstrand på bortaplan på ICA Maxi Välsviken Arena i division 2 västra Svealand dam i fotboll. Lysvik är nu på tredje plats i tabellen, efter tre segrar i rad, den senaste mot Skoghall med 6-0. Norrstrand förlorade sin senaste match med 2-3 mot Rynninge.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Lysvik på hemmaplan med 2-0.

Lysvik är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar.

Artikeltaggar

Division 2 västra SvealandFotbollICA Maxi Välsviken ArenaLysviks IF damNorrstrands IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.