Formstarka IK Arvika U tog ny seger mot Mangskog

Publicerad:
IK Arvika U vann mot Mangskog

IK Arvika U är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Mangskog hemma på IP Vik på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-1 (3-0) innebär att IK Arvika U nu har fyra segrar i följd i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll.

Mangskogs tränare Emil Sjöberg:

– En tung förlust idag. Vi gör en av de blekare insatserna för året och ska vara nöjda att vi endast släppte in tre mål bakåt, det kan vi tacka debuterande Robin Larsson i målet för. Vi släpper dagens match, laddar om och blickar fram emot en ny tuff match nästa helg mot Gunnarskog/Bortan.

Därmed har IK Arvika U fem raka segrar på hemmaplan.

Hemmalagets alla tre mål noterades på Mikael Ek, medan bortalagets gjordes av Abid Salehi.

IK Arvika U har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Mangskog har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Med fyra omgångar kvar är IK Arvika U i serieledning, och Mangskog är på femte plats.

I nästa omgång har IK Arvika U Velen hemma på IP Vik, torsdag 1 september 19.00. Mangskog spelar hemma mot Gunnarskog/Bortan lördag 3 september 11.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollIP VikMangskogs SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare