Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen med nio raka förluster möter Bergdalen

Publicerad:

Rävåsen är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Bergdalen borta på Borås Arena. Inför matchen har bortalaget nio förluster i rad i Elitettan i fotboll och ligger just nu på 13:e plats i tabellen. Hemmalaget har åtta förluster i rad, senaste mot Lidköping FK med 0-1.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Bergdalen, med 5-1.

Rävåsen har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Älvsjö AIK. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

BergdalenBorås ArenaElitettanFotbollRävåsen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.