Ölme vann – efter Marcus Hedqvists hattrick

Publicerad:
Villastaden 2 förlorade mot Ölme

Marcus Hedqvist stod för tre mål när Ölme vann mot Villastaden 2 på bortaplan i division 7 Värmland östra herr i fotboll. Till slut blev det 5-0 (4-0). Övriga mål för bortalaget gjordes av Hampus Andersson och Momoh Konneh.

– Ett klassikerderby, stökigt och inte direkt välspelat. Ganska mycket chanser åt båda hållen dock lyckas vi sätta våra. Marcus Hedqvist gjorde en riktigt bra match, ständigt ett hot och allltid rätt löpningar vilket gör att han kan sätta ett hattrick, kommenterade Ölmes assisterande tränare Charlie Zettergren.

I och med detta har Ölme hela åtta raka segrar och behöver fyra segrar till för att gå igenom serien utan att tappa poäng.

Villastaden 2 har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Med fyra omgångar kvar är Villastaden 2 sist i serien, och Ölme leder serien.

I nästa omgång har Villastaden 2 Ulvsby 2 hemma på Sannaheden, lördag 27 augusti 14.00. Ölme spelar hemma mot Åtorp 2 söndag 4 september 11.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare