Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors möter Hallsberg borta

Publicerad:

Degerfors gästar Allévallen för match mot Hallsberg i division 1 norra Götaland dam i fotboll i dag. Hallsberg bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Vänersborg FK, 2-1. Degerfors vann senast mot IK Friscopojkarna med 3-1.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Degerfors, med 5-0.

Degerfors är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

AllévallenDegerfors IF DamDivision 1 norra GötalandFotbollHallsberg

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.