Hoppa till huvudinnehållet

”Nästa generations elsparkcykel” kommer till Karlstad

Publicerad:
En ny modell av elsparkcyklar kommer snart till Karlstad.
En ny modell av elsparkcyklar kommer snart till Karlstad. Foto: Tier Mobility

Fordonen beskrivs som ”nästa generations elsparkcykel”. Snart kommer de till Karlstad.

– Vi är glada över att erbjuda våra förare i Karlstad vår nya elsparkcykel som fokuserar på säkerhet, hållbarhet och användarvänlighet, säger August Svedenstedt, Sverigechef Tier Mobility, i ett pressmeddelande.

Den nya modellen elsparkcyklar ger bland annat information till användarna om hur stadens restriktioner ser ut. Det kan bland annat handla om var trafiken är långsam, var parkeringar finns och vilka områden man inte för köra i.

Modellen har också utvecklat sin stötdämpning och stabilitet. Användaren av elsparkcykeln får också uppdaterad information om lokala bestämmelser. Dessutom är lamporna uppgraderade för att fordonet ska synas bättre.

– Den nya elsparkcykeln är en stor uppgradering, både när det gäller användarupplevelsen och det mervärde vi ger städer, säger August Svedenstedt, i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

ElfordonKarlstadTeknik och vetenskap

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.