Hoppa till huvudinnehållet

Tyr-ungdomar på vänortsbesök i Moss

Publicerad:
Norska och svenska orienteringsungdomar tillsammans med Moss kommunstyrelseordförande Hanne Tollerud. Foto: Privat

Det gångna veckoslutet besökte ett gäng Tyr-ungdomar i åldrarna 12-16 år tillsammans med några ledare Moss i Norge. På programmet stod bland annat teknikövningar och orientering i stadsmiljö, men även i betydligt mer krävande terräng, allt arrangerat av orienteringsklubben OK Moss. Man hann också med ett besök hos kommunstyrelsens ordförande Hanne Tollerud och bad i både sötvatten och Oslofjorden. Norgebesöket gav mersmak och snart har de svenska och norska ungdomarna chans att mötas igen. Går allt som planerat kommer en grupp norrmän till Karlstad redan i november när OK Tyr traditionsenligt arrangerar Lången & korten under Allhelgonahelgen.

Artikeltaggar

FamiljKarlstadNorgeOK TyrOrientering

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.