Tyr-ungdomar på vänortsbesök i Moss

Publicerad:
Norska och svenska orienteringsungdomar tillsammans med Moss kommunstyrelseordförande Hanne Tollerud. Foto: Privat

Det gångna veckoslutet besökte ett gäng Tyr-ungdomar i åldrarna 12-16 år tillsammans med några ledare Moss i Norge. På programmet stod bland annat teknikövningar och orientering i stadsmiljö, men även i betydligt mer krävande terräng, allt arrangerat av orienteringsklubben OK Moss. Man hann också med ett besök hos kommunstyrelsens ordförande Hanne Tollerud och bad i både sötvatten och Oslofjorden. Norgebesöket gav mersmak och snart har de svenska och norska ungdomarna chans att mötas igen. Går allt som planerat kommer en grupp norrmän till Karlstad redan i november när OK Tyr traditionsenligt arrangerar Lången & korten under Allhelgonahelgen.

Artikeltaggar

FamiljKarlstadNorgeOK TyrOrientering

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare