Tre mål av Lovisa Åström när Arvika U vann

Publicerad:
Arvika U vann mot Nor/Slottsbron

Lovisa Åström stod för ett hattrick när Arvika U besegrade Nor/Slottsbron på hemmaplan i division 4 Värmland västra dam i fotboll med 6-0 (4-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Meja Molin 2 och Mathilda Henriksson.

– Vi hade bra koll från start till mål. Vi skapar många lägen i inledningen innan Meja Molin gör 1-0 efter 22 minuter. 2-0 kom strax efter genom Matilda Henriksson. 3-0-målet gjordes av Meja Molin. Sedan stod Lovisa Åström för tre raka mål. Vi skapade lägen för att kunna utöka ledningen men skärpan var inte riktigt där. Roligt för Lovisa att få göra hattrick, det förtjänade hon. Sedan gör vår målvakt Lisa Skog/Eliasson en jättebra match, kommenterade Arvika U:s tränare Anders Stahl.

Nor/Slottsbrons tränare Fredrik Bergwall tyckte så här om matchen:

– Stundom ris, stundom ros. Hyfsat i perioder ändå, hoppas vi kan känna lite på lagen på den undre halvan nu i höst.

Därmed har Arvika U vunnit fem matcher i rad på hemmaplan.

Arvika U har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Nor/Slottsbron har fem förluster.

Det här betyder att Arvika U är kvar på tredje plats, och Nor/Slottsbron stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.

I nästa match möter Arvika U Västanvik borta på tisdag 23 augusti 19.00. Nor/Slottsbron möter IF Kil fredag 26 augusti 18.30 hemma.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland västraFotbollNor/SlottsbronSolviksvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare