Nellie Lindeberg fixade segern för Årjäng

Publicerad:
Västanviks AIF förlorade mot Årjäng

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Årjängs Nellie Lindeberg i matchen mellan Västanvik och Årjäng i division 4 Värmland västra dam i fotboll. Nellie Lindeberg stod för hela fyra mål i matchen som Årjäng vann på bortaplan med 5-1 (1-0).

Mercedes Melbye gjorde också ett mål för Årjäng, målet för Västanvik gjordes av Tilda Miller.

– Vi gjorde en bra match och Nellie Lindberg var på hugget och gjorde fyra mål. Roligt också att Mercedes Mellby, född 2008, gjorde en bra match och att hon dessutom gjorde ett mål, kommenterade Årjängs tränare Anders Amneteg efter matchen.

Segern var Årjängs fjärde på de senaste fem matcherna.

Västanvik har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Västanvik ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Årjäng på andra plats.

Västanvik tar sig an IF Kil i nästa match borta söndag 21 augusti 16.30. Årjäng möter Kronan U borta söndag 28 augusti 16.00.

Artikeltaggar

ÅrjängDivision 4 Värmland västraFotbollGranevikVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare