Du som pensionär får det inte bättre med en högerregering

Publicerad:
”Tusenlappen du efterfrågar är ett förslag från Vänsterpartiet och med stöd av Miljöpartiet och Centerpartiet kunde regeringen genomföra reformen”, skriver insändarskribenten. Foto: Janerik Henriksson/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar till "Pensionär 70", NWT 12 augusti

Vart tog den extra tusenlappen till pensionärerna vägen?

Om man är missnöjd med beslut angående pensionstillägg, garantipension eller bostadstillägg, ska man i första hand kontakta Pensionsmyndigheten för att reda ut eventuella fel. Nästa steg är att överklaga beslutet, det har alla rätt till.

Tusenlappen du efterfrågar är ett förslag från Vänsterpartiet och med stöd av Miljöpartiet och Centerpartiet kunde regeringen genomföra reformen. Det högerkonservativa blocket, med Sverigedemokraterna och Moderaterna i spetsen försökte med alla medel att stoppa genomförandet! Så om du tror att du som pensionär skulle få det bättre med en högerregering, ja då har du missuppfattat det mesta. Dessutom: När Socialdemokraterna ville ta bort skatten för pensionärer, då röstade Moderaterna och Sverigedemokraterna nej till förslaget i Riksdagen!

Nöjd och tacksam pensionär

Artikeltaggar

InsändarePension

Läs vidare