Hoppa till huvudinnehållet

DIF:s bästa mot Varberg: ”En otroligt imponerande enhandsräddning”

Publicerad:

Degerfors målvakt Alfie Whiteman.
Degerfors målvakt Alfie Whiteman. Foto: Tommy Pedersen/TT

Här är Degerfors tre bästa spelare i 1–1-matchen hemma mot Varberg.

Degerfors kryssade efter omdiskuterad straff och drömmål

Alfie Whiteman

Redan i första halvlek gjorde målvakten Alfie Whiteman en jätteräddning på Oliver Stanisics nick och Whiteman var mycket bra hela matchen. Vid 1–1 i slutet på andra halvlek stod han dessutom för en otroligt imponerande enhandsräddning när Felipe Sissé nickade.

Diego Campos

Diego Campos byttes in i 61:a minuten och i den 75:e var det Campos som på volley dunkade in 1–1-kvitteringen bakom Fredrik Andersson i Varbergs kasse. Campos hade bud på mer offensivt och han såg väldigt spelsugen ut.

Gustav Granath

Det är svårt att förklara vad för bollmottagning mittbacken Granath bjöd på strax innan Degerfors 1–1-kvittering. Men på något sätt ”klackpassade” han Omar Faraj. Sedan fick Granath tillbaka bollen och några sekunder senare slog han ett perfekt inlägg till Campos som hittade nätet.

Degerfors kryssade mot Varberg – så var matchen minut för minut
Degerfors Alfie Whiteman räddade inte Robin Simovics straff men i övrigt gjorde Whiteman en strålande insats mellan stolparna.
Degerfors Alfie Whiteman räddade inte Robin Simovics straff men i övrigt gjorde Whiteman en strålande insats mellan stolparna. Foto: Tommy Pedersen/TT

Artikeltaggar

Alfie WhitemanAllsvenskanDegerfors IF HerrDiego CamposFotbollGustav Granath

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.