Hoppa till huvudinnehållet

Inbrottstjuvar stal glass

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Marcus Lindblad / SVD / TT

Under natten till lördag utsattes en kiosk och förrådsbyggnad invid Bruket i Degerfors för ett inbrott.

Byggnaden består av en kioskdel och en förrådsdel. Någon eller några har under natten till lördag brutit upp dörrarna till respektive lokal. Polisen har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning.

– Det har bland annat stulits glass, motorsåg och skruvdragare. Jag vet inte hur mycket glass som stulits. Men det är ju en kiosk och inte en fabrik så så stora mängder kan det inte vara, säger Mats Öhman, presstalesperson polisregion Bergslagen.

Det finns för närvarande ingen misstänkt i ärendet.

Artikeltaggar

Brott & blåljusDegerforsInbrottsstöld

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.