Hoppa till huvudinnehållet

Formsvagt Hertzöga möter Eskilstuna City

Publicerad:

Hertzöga är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 3 västra Svealand herr i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot andraplacerade Eskilstuna City borta på Årby IP. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster. Eskilstuna City har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Hertzöga på hemmaplan med 2-1.

Hertzöga har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök.

Artikeltaggar

Årby IPDivision 3 västra SvealandEskilstuna City FKFotbollHertzöga BK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.