Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors tar emot IK Friscopojkarna

Publicerad:

Match igen när Degerfors möter IK Friscopojkarna i division 1 norra Götaland dam i fotboll på lördagen. Det blev seger i den senaste matchen för Degerfors, 1-0 mot Rössö hemma, IK Friscopojkarna lyckades inte lika bra och blev besegrat av Vänersborg FK.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 23 april slutade 0-0.

IK Friscopojkarna har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot Hallsberg och Råda. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Degerfors IF DamDivision 1 norra GötalandFotbollIK FriscopojkarnaStora Valla

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.