Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Hertzöga 2 i toppmötet med Värmlandsbro

Publicerad:
Värmlandsbro förlorade mot Hertzöga 2
Värmlandsbro förlorade mot Hertzöga 2

Hertzöga 2 tog en tung seger på bortaplan mot Värmlandsbro i toppmötet i division 5 Värmland västra herr i fotboll på fredagen. Matchen slutade 0-1 (0-0).

– Jag tycker hela laget ska ha beröm för inställningen och insatsen idag. Vi fullföljer matchplanen och vaskar fram en hel del chanser både i första och andra halvlek men tyvärr ville inte bollen in idag. Tycker vi förtjänar minst oavgjort sett till chanser och matchen. Sedan ska ju sägas att Hertzöga också hade sina lägen och är ett duktigt och svårspelat lag. Så tycker prestationen är bra men besviken över resultatet, kommenterade Värmlandsbros tränare Johan Edvardsson efter matchen.

Jesper Mattsson gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

Värmlandsbro hade inför matchen åtta matcher i rad utan förlust.

Värmlandsbro har två vinster, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hertzöga 2 har tre vinster och två förluster. Det här var Värmlandsbros andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Hertzöga 2:s andra uddamålsseger.

Värmlandsbro ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Hertzöga 2 ligger på andra plats.

Lördag 27 augusti 14.00 spelar Värmlandsbro hemma mot Ämtervik. Hertzöga 2 möter Bäckalund hemma på Ilanda IP söndag 21 augusti 17.00.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 5 Värmland västraFotbollHertzöga BKVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.