Hoppa till huvudinnehållet

Christoffer Anderberg avgjorde när Edsvalla sänkte Eskilsäter

Publicerad:
Edsvalla vann mot Eskilsäter

Målet i första halvleken av Christoffer Anderberg blev matchens enda. Edsvalla vann med 1-0 (1-0) hemma mot Eskilsäter i division 6 Värmland sydvästra herr i fotboll.

– I första halvlek märktes det att värmen tog ut sin rätt på båda lagen. Men i andra exploderade matchen och båda lagen radade upp chanser. Men tack vare två målvakter som ibland stod på huvudet och räddade så stod sig det enda målet. En mer spännande match än välspelad men vi är mycket nöjda med våra poäng, tyckte Edsvallas tränare Tobias Anderberg, efter matchen.

Edsvalla har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Eskilsäter har en vinst och fyra förluster. Det här var Edsvallas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Eskilsäters fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att Edsvalla ligger på fjärde plats i tabellen, och Eskilsäter är på nionde och sista plats.

I nästa match, lördag 20 augusti, har Edsvalla Svanskog borta på Svanevallen 13.00, medan Eskilsäter spelar borta mot Norrstrand 2 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland sydvästraEdsvalla IFEdsvallenEskilsäters IFFotboll

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.