Postkodlotteriet kom till Åmotfors – Patrik vann en bil för över en halv miljon

Publicerad:
Patrik Larsson vann 160 000 kronor och en elbil värd över en halv miljon kronor. Här tillsammans med vinstutdelaren Putte Nelsson. Foto: Emil Lörelius/Postkodlotteriet

64 vinnare har fått dela på två miljoner kronor i Åmotfors. En av de lycklige var Patrik Larsson, 53 år, som förutom 160 000 kronor också vann en elbil värd över en halv miljon kronor.

– Det här var oväntat, utbrast Patrik.

Postkodlotteriet har dragit en vinst till Åmotfors, en så kallad Guldvinst, och besökte under torsdagen byn för att dela ut vinster.

Vinstutdelare var Putte Nelsson som dagen till ära tagit hjälp av Lisbeth Lövgren, 74 år, för att hjälpa till att överraska Patrik Larsson, 53 år.

Lisbeth är pensionär och har tidigare arbetat som sjuksköterska i Arvika. Hon och Patrik är grannar, och därför var det inte konstigt att Lisbeth frågade om Patrik kunde komma och hjälpa till med diskmaskinen, som hon för överraskningens skull sagt läckte vatten.

Lisbeth Lövgren tillsammans med Putte Nelsson.
Lisbeth Lövgren tillsammans med Putte Nelsson.

Men Patrik fick sig en överraskning när han fick se Putte Nelsson i röd tröja och med guldkuvert under armen. Patrik fick en vinst på 162 090 kronor, men hans tur tog inte slut där, han vann även en elbil till ett värde av över en halv miljon kronor.

– Det här var oväntat, utbrast Patrik.

Även Lisbeth fick en del av kakan. Efter Patriks glada besked vände sig Putte till Lisbeth som fick dra fram sina egna vinstcheckar. Lisbeth vann 162 090 kronor.

– Jag tänkte att jag får väl kanske en släng utav sleven jag också, sa hon. Jag är superglad!

Övriga vinnare får vinstbesked via post inom den närmaste veckan. Inslaget kommer att sändas i Postkodmiljonären på TV4 lördagen den 13 augusti.

Artikeltaggar

ÅmotforsNyheterPostkodlotteriet

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare