Hoppa till huvudinnehållet

Håll biblioteket öppet på helgen!

Publicerad:
Insändarskribenten uppmanar Forshaga kommun att utöka bibliotekets öppettider. Foto: Lisa Olaison

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

I Forshaga har biblioteket stängt lördag och söndag. Hur ska vi som arbetar och pendlar måndag till fredag hinna dit?

Jag tycker att det är dåligt att spara på bildningsmöjligheterna! Vill kommunen att vi slutar att läsa och förkovra oss? Nej, antingen utökar kommunen öppettiderna eller också får man ge kommuninnevånare en tagg så vi som törstar efter bildning kan ta oss in på egen hand.

Förbaskad skattebetalare

***

SVAR DIREKT: Ordinarie öppettider efter skolstarten

Vad roligt att du vill besöka biblioteken i Forshaga kommun! I samband med skolstarten återgår biblioteken från sommar- till ordinarie öppettider. Det innebär kvällsöppet och även öppet varannan söndag. Jag hoppas du ska finna en tid som passar dig. Vårt bibliotek i Deje är ett så kallat mer-öppet bibliotek. Dit är du välkommen klockan 6-22 nästan alla dagar i veckan. Kontakta oss så hjälper dig att utfärda en tagg så att du kan börja nyttja tjänsten. På forshaga.se/bibliotek hittar du våra aktuella öppettider. Varmt välkommen!

Josefin Berger

Kulturchef Forshaga kommun

Artikeltaggar

BibliotekForshagaForshaga kommunInsändare